Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η Ε.Ο.Ε.Δ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης κάλυψε υγειονομικά το φιλικό πρωτάθλημα TAEKWONDO
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε  το πρωτάθλημα TAEKWONDO με την επωνυμία "ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ", το οποίο ηταν αφιερωμένο στη μνήμη του Δασκάλου ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και του αθλητή υιού του ΔΗΜΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ.Ηταν μία πρωτοβουλία των δύο φιλικών συλλόγων ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ και ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και συγκεκριμένα των Δασκάλων ΜΑΡΙΝΟΥ Γεωργίου και ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗ Ανδρέα, οι οποίοι υπήρξαν μαθητές του αείμνηστου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ. Την πρωτοβουλία αυτή αγκάλιασαν, στήριξαν και στηρίζουν πολλοί Δάσκαλοι και φίλοι, οι οποίοι έδωσαν το παρόν την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, τιμώντας την μνήμη τους.

Οι αγώνες είχαν την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWONDO, είχαν  φιλικό χαρακτήρα, και δεν υπήρξε  ανάδειξη νικητή.Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από συλλόγους της Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Πελοποννήσου, οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα ώστε το γεγονός αυτό να γίνει θεσμός. Σημαντικό ρόλο του μεγάλου ενδιαφέροντος έπαιξε η αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

















Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου