Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η Ε.Ο.Ε.Δ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ " KOYFOS " ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 Κλιμάκιο της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου βρέθηκε στις  εγκαταστάσεις της εταιρείας ΚOYFOS(ΚΟΥΦΟΣ ΕΛΜΑΝ Μ.Α.Ε.)στο Μεσολόγγι . Εκεί πραγματοποίησαν ενημέρωση στους εργαζόμενους σε θέματα Α΄ Βοηθειών.Η ενημέρωση είχε σαν θέματα την αντιμετώπιση τραυμάτων καθώς και τεχνικές διαφυγής και αντιμετώπισης. Η Ε.Ο.Ε.Δ ευχαριστεί την Διεύθυνση  και το προσωπικό της  για την πρόσκληση,την συνεργασία,την φιλοξενία, καθώς και την στήριξη που μας παρείχαν αγοράζοντας μας διασωστικό εξοπλισμό!!

 Η εταιρεία Κουφός έχει παρουσία απο το 1952, με ιδρυτή τον Χρήστο Δ. Κουφό, στό χώρο των μεταφορών και κατασκευών οικοδομικών έργων και έργων οδοποιίας,την επεξεργασία και την εμπορία δομικών  υλικών και δασικών προϊόντων.

Το 1979 ο Σωκράτης Χ. Κουφός αποκτά το πρώτο ανυψωτικό μηχάνημα.

Το 1988 ο Χρήστος Σ.Κουφός αναπτύσει την εταιρεία αποκτώντας νέα ανυψωτικά μηχανήματα με δυνατότητα ανύψωσης 160 τόνων.Πλέον η εταιρεία αναλαμβάνει δύσκολες και εξειδικευμένες εργασίες, όπως ανέλκυση - καθέλκυση σκαφών,φορτώσεις - εκφορτώσεις πλοίων,ανυψώσεις και μεταφορά βαρέων κατασκευών.

«Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη η εκπαίδευση των εργαζομένων στην διαχείριση κρίσεων και παροχής πρώτων βοηθειών στο εργασιακό τους περιβάλλον. Εμείς θα είμαστε αρωγοί σε τέτοιες ενημερώσεις  σε όποιον και όπου μας χρειαστεί »δήλωσε ο αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου



















Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου