Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η ΕΟΕΔ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΡΥΤΗΣ

 Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης – Ε.Ο.Ε.Δ στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών στα ορεινά χωριά της ευρύτερης περιοχής,βρέθηκε στο χωριό Αναβρυτή Αιτ/νιας καλεσμένη από τον Σύλλογο ''Αγίας Παρασκευής Δρακότρυπας Αναβρυτής''.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των κατοίκων που βρέθηκαν το Τρίτη 24 Αυγούστου στην Πλατεία Αναβρυτής Αιτ/νίας  για να παρακολουθήσουν την ανοιχτή εκπαίδευση πάνω στις Πρώτες Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.)

Πάνω από 60 πολίτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν δωρεάν στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση από τα έμπειρα μέλη της Εθ.Ομάδας Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ.

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών,γιατί σε ένα συμβάν πρέπει να ξέρουν να δώσουν Α΄Βοήθειες και να αρχίσουν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, γιατί έτσι μεγαλώνουν πάρα πολύ οι πιθανότητες ο άνθρωπος να αναταχθεί και να επανέλθει με τις μικρότερες δυνατές ζημιές. Εμείς σαν Ομάδα θα είμαστε δίπλα σε όποιον μας καλέσει για να δείξουμε και να ενημερώσουμε το κοινό πάνω σε θέματα Α΄ Βοήθειων . Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Γεωργία Βλαχοπούλου και Φόυλα Αγγελάκη επίσης ευχαριστούμε και τον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή κο Νικόλαο Κοτρωνιά για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία τους.Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κάτοικους για το ενδιαφέρον και την αγάπη που μας έδειξαν και ανανεώσαμε όλοι μαζί το ραντεβού για του χρόνου. » δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.














Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου