Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

ΕΥΧΕΣ "ΓΛΥΚΕΣ" ΜΟΙΡΑΣΕ Η Ε.Ο.Ε.Δ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

 Η Ε.Ο.Ε.Δ σε συνεργασία με τα καταστήματα :

ΚΟΥΤΕΡΗΣ ΒΑΚΕRY - ΑΡΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ - ΖΑΧ/ΕΙΟ NTANOΣ  -  ΖΑΧ/ΕΙΟ ΠΛΕΞΙΔΑΣ  - ΖΑΧ/ΕΙΟ ΛΥΡΟΣ - GRAND FAMILY ΚΑΤΣΟΥΠΗΣ - ΖΑΧ/ΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ -   μοίρασαν ''γλυκά χαμόγελα''!

«Οι μέρες των Χριστουγέννων αποτελούν μια περίοδο χαράς και ευτυχίας! Τα συναισθήματα αυτά όμως δεν είναι δεδομένα για όλους ακόμα και αυτές τις γιορτινές ημέρες. Η ΕΟΕΔ αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση διανέμοντας γλυκά σε οικογένειες της περιοχής μας, οι οποίες είναι οικονομικά ευάλωτες!

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή υπήρξαν τα καταστήματα της περιοχής μας που προαναφέραμε  τα οποία προσέφεραν απλόχερα τα γλυκά τους καθώς και την καλή τους διάθεση για ακόμη μία χρονιά. Για τον λόγο αυτό επιθυμούμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για την συνεισφορά τους στις δύσκολες αυτές εποχές!Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον επιχειρηματία Μουρελάτο Μάκη ΜEMENTO COFFE SPOT που στήριξε οικονομικά για την διανομή των γλυκισμάτων. Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και Καλή Χρονιά  » δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.





































Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου