Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η Ε.Ο.Ε.Δ ΚΑΛΥΨΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ''BIKE ODYSSEY''2014

 Η Εθ.Ομάδα Έρευνας Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου κάλυψε υγειονομικά το μεγαλύτερο γεγονός σε  αγώνα ορεινής ποδηλασίας το Bike Odyssey. Το Bike Odyssey ήταν ένας οκταήμερος αγώνας mountain bike που διέσχισε την οροσειρά της Πίνδου από 22 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου, 2014. Οχτώ ημέρες αγώνα – μία διαδρομή πρόκληση για τα ποδηλατικά δεδομένα, χωρισμένη σε επτά ετάπ. Από τον οικισμό Λάιστα στα Ζαγοροχώρια, μέχρι στους πρόποδες του Παρνασσού,την Αμφίκλεια - μία ποδηλατική Οδύσσεια για τους συμμετέχοντες. Η διαδρομή περιλάμβανε τόσο μονοπάτια όσο χωμάτινες διαδρομές σε δασώδη τοπία αλλά και μικρά ασφάλτινα. Ο αγώνας ήταν μία πραγματική mountain περιπέτεια που όμοιά της δεν γίνετε ,με συμμετοχές από όλο τον κόσμο! Ο κάθε αγωνιζόμενος σαν σύγχρονος Οδυσσέας έπρεπε να παλέψει  ξεπερνώντας φυσικά εμπόδια, χρησιμοποιώντας όλη την εφευρετικότητα του, τις δεξιότητες και ικανότητές του και υπερβαίνοντας τον εαυτό του ώστε τελικά να φτάσει στον προορισμό του και να στεφθεί νικητής! Οι δυσκολίες πολλές στις ορεινές διαδρομές της Πίνδου,8  ημέρες γεμάτες δράση και προκλήσεις για τολμηρούς αναβάτες.Οι Διασώστες της Ε.Ο.Ε.Δ όλες αυτές τις μέρες,σε αυτήν την περιπέτεια,πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους κάνοντας αθλητές και διοργανωτές να νοιώθουν ασφαλείς!!!
 «Σε ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός ορεινής ποδηλασίας,ίσως από τα μεγαλύτερα,δυσκολότερα και επίπονα,οι Διασώστες της Ε.Ο.Ε.Δ ήμασταν εκεί,καλεσμένοι  από τους διοργανωτές για να έχουμε την γενική ασφάλεια του αγώνα,δίνοντας Α΄βοήθειες όπου χρειαστεί,ακόμη και σε απλούς πολίτες στα ορεινά χωριά της Πίνδου,για μια ακόμη μεγάλη αποστολή μακρυά από την πόλη μας γίναμε οι καλύτεροι και πιο αγνοί  πρεσβευτές της»δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.


Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου