Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Ε.Δ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ Ε/Β ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Η Εθ. Ομάδα Έρευνας Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου στα πλαίσια της συνεχής εκπαίδευσης της βρέθηκε με 5μελής κλιμάκιο και εκπαιδεύτηκαν στην σχολή Ε/Β του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Παλάσκα του Πολεμικού Ναυτικού στις 20/12/2014.Η Εκπαίδευση περιλάμβανε διαφυγή από αφιλόξενο περιβάλλον. Οι διασώστες είχαν καλυμμένες της μάσκες τους , έτσι βρίσκονταν στο απόλυτο σκοτάδι. Σκοπός ήταν να περάσουν δίχως να βλέπουν μέσα από έναν λαβύρινθο , διαφορετικών επιπέδων ,αντιμετωπίζοντας το άγνωστο και πιθανό επικίνδυνο περιβάλλον,καθώς και διάσωση μέσα σε στενά «κλουβιά-κελιά»κάτω από αντίξοες συνθήκες και με ορατότης σχεδόν μηδενική λόγω του πυκνού καπνού. Επίσης η εκπαίδευση περιλάμβανε και χρήση μανικών για αντιμετώπιση πυρκαγιάς σε πλοίο.Η Ε.Ο.Ε.Δ ευχαριστεί τους εκπαιδευτές της σχολής Ε/Β.
Επίσης ευχαριστεί για την συνεργασία την Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς και την Ε.Ε.Ε.Δ Αττικής καθώς και τον πρόεδρο της Γιώργο Κασφίκη για την πρόσκληση του. 

Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου