Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η Ε.Ο.Ε.Δ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Cross Country «LEPANTO»

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ βρέθηκε το διήμερο 15&16 Ιουλίου  στην πόλη της Ναυπάκτου  όπου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cross Country «LEPANTO» από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ναυπακτίας και τη μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Πράσινο+Μπλε».Η Ε.Ο.Ε.Δ με 17 συνολικά διασώστες είχε την αποκλειστική Υγειονομική κάλυψη του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Ήταν ένα  κορυφαίο διήμερο γεγονός για την ποδηλασία βουνού της χώρας. Πέρα από την ανάδειξη του ιδιαίτερου Ολυμπιακού αθλήματος cross-country στόχος ηταν και η προβολή της πολιτιστικής και περιβαλλοντικής ομορφιάς της πόλης της Ναυπάκτου.
Η διαδρομή των 4,1 χιλιομέτρων με δασικό χωματόδρομο, μονοπάτι, πλακόστρωτο και λίγη άσφαλτο  επαναλήφθηκε  αρκετές φορές αναλόγως της κατηγορίας.
Περισσότεροι από 200 αθλητές και πάνω από 25 σωματεία από όλη την Ελλάδα  αγωνίστηκαν σε όλες τις κατηγορίες.
««Καλεστήκαμε  από τους διοργανωτές να καλύψουμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Cross Country «LEPANTO» ένα πρωτάθλημα το οποίο αναδεικνύει και τον αθλητή που θα μας εκπροσωπηση  σαν χωρα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου.Αυτό τα λέει όλα!!!Ήταν ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα και η Ε.Ο.Ε.Δ για ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός ήταν εκεί!!Η κάλυψη,όπως φυσικά και η διοργάνωση στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και ειδικά τον κ. Τάσο Ξύδη για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν»» .Αυτά δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.




                                      





































Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου