Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΟΕΔ ΕΚΕΙ....

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης-ΕΟΕΔ  ΙΠ Μεσολογγίου με κάλυψε υγειονομικά αλλά και συμμετείχε στην ποδηλατάδα ,πεζοπορία ,συγκέντρωση που έγινε  από την Αγία Τριάδα στο τέλος του δρόμου της Τουρλίδας.Αυτό έγινε για το έργο της ανάπλασης της περιοχής . Η ανάπλαση της περιοχής είναι ένα εγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 2,8 εκατ. ευρώ
Το έργο «Βελτίωση προσβασιμότητας περιοχής Τουρλίδας» προϋπολογισμού 2.800.000,00€ έχει ενταχθεί στην εγκεκριμένη Στρατηγική Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) στην περιοχή της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού διασφαλίζοντας την χρηματοδότησή του από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Δεν θα μπορούσε η ΕΟΕΔ  να λείπει από αυτό το κάλεσμα που έκανε  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στο κάλεσμά του προς τους πολίτες Αιτωλοακαρνανίας.Η βραδιά έκλεισε με υπέροχες μελωδίες από το σαξόφωνο του Βασίλη Κονίδα και υπέροχα τραγούδια από την Νίκη Κοντοσιώρου.












Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου