Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η Ε.Ο.Ε.Δ μαζι με την ΤΕΒΕΚ βρεθηκαν δίπλα στις άπορες οικογένειες

Με αφορμή τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης - Ε.Ο.Ε.Δ,σε συνεργασία με την ΤΕΒΕΚ Κώστας Λύρος και Συνεργάτες,(χορηγός) στηρίζοντας τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, μοίρασαν τρόφιμα (κρέας χοιρινό)όπως κάνουν άλλωστε κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα. Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε πάνω από 100 οικογένειες οι οποίες έχουν πραγματικά ανάγκη(άποροι,άνεργοι,πολύτεκνοι)
  Για τον ίδιο σκοπό τρόφιμα παρέλαβαν και μοίρασαν επίσης και άλλοι 4 Σύλλογοι, ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεσολογγίου,ο Σύλλογος Πολυτέκνων Μεσολογγίου,ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων,καθως και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αιτωλικού & Περιχώρων.
 Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 23-12-2017 από τα γραφεία της ΤΕΒΕΚ Κώστας Λύρος και Συνεργάτες,όπου βρέθηκαν όλοι οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων μέσα στο γιορτινό κλίμα,μοιράζοντας γλυκά και βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες !
««Ηταν μια κίνηση ανθρωπισμού και αλληλεγγύης.Η σημερινή μας κίνηση ήταν  καθαρά συμβολική, θέλαμε να βοηθήσουμε όσους συμπολίτες μας είχαν ανάγκη, ειδικά αυτές τις Άγιες ημέρες.Φυσικά δεν καλύψαμε τις ανάγκες πολλών ακόμα ευπαθών οικογενειών,όμως θα προσπαθήσουμε τέτοιες μέρες να είμαστε δίπλα σε όσες περισσότερες οικογένειες μπορούμε.Αυτή η προσπάθεια της Ε.Ο.Ε.Δ και της ΤΕΒΕΚ Κάστας Λύρος & Συνεργάτες θα συνεχιστεί όπως και στο παρελθόν, και με παρόμοιες πράξεις.Θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη και χρειάζονται στήριξη,θα στεκόμαστε καθημερινά με σεβασμό και ενδιαφέρον δίπλα στο κοινωνικό σύνολο»»δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.ΟΕ.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου.


Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου