Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η ΕΟΕΔ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ''ΟΡΕΙΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ''ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Η Εθελοντικη Ομαδα Ερευνας Διασωσης-Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγιου ,καλεσμενη του Γυμναστικου Αθλητικου Σωματειου  ΑΓΕΛΑΟΣ Ναυπακτιας καλυψε υγειονομικα το Σαββατο 16/6/18  το 1ο δρομικό ορεινό Πέρασμα μονοπάτι, από το Αρχαίο Ασκληπιείο της Σκάλας, κατασκευής 700 ετών π.Χ. Ηταν ενας αγώνας που εγινε  την παραμονή, του παιδικού ορεινού αγώνα: του1ου Ενετικού Μονοπατιού Ναυπάκτου, δίνοντας την ευκαιρία όχι μόνο στους γονείς των παιδιών, αλλά και γενικότερα στους λάτρεις των ορεινών διαδρομών, να απολαύσουν τις ομορφιές αλλά και τα ιστορικά μονοπάτια της Ναυπάκτου.
Την δευτερη μερα 17/6/2018 η Ε.Ο.Ε.Δ καλυψε και το το 1ο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος Μονοπάτι 4 κ’ 3.59 km, όπως και αγώνα Σπριντ σε Ανάβαση (τύπου vertical με κλίση 12%) απόστασης 1.000 και 1.500m. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθηκαν  στο πευκώδες και καταπράσινο περιβάλλον περιμετρικά του αρχαίου Ενετικού και ιστορικού κάστρου της Ναύπακτου. Σκοπός του Αθλητικου Συλλογου ηταν να ερθουν  τα παιδιά κοντά στο ορεινό περιβάλλον, γνωρίζοντάς τα τις ομορφιές των βουνών, να αποκτήσουν Τεχνική Κατάρτιση για τους μελλοντικούς μεγάλους αγώνες, αλλά και για να μάθουν να προστατεύουν τη φύση.






































Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου