Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η ΕΟΕΔ καλυψε το 2ο Ενετικό Μονοπάτι Ναυπάκτου & 2ο Αρχαίο Ασκληπιείο Σκάλας

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου ,καλεσμένη του Γυμναστικού Αθλητικού Σωματείου  ΑΓΕΛΑΟΣ Ναυπακτίας κάλυψε υγειονομικά την Κυριακή  9/6/19  το 2ο δρομικό ορεινό Πέρασμα μονοπάτι, από το Αρχαίο Ασκληπιείο της Σκάλας, κατασκευής 700 ετών π.Χ. Ήταν ένας αγώνας που έγινε  δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις των ορεινών διαδρομών, να απολαύσουν τις ομορφιές αλλά και τα ιστορικά μονοπάτια της Ναυπάκτου.
Το Σάββατο 8/6/2019 η Ε.Ο.Ε.Δ κάλυψε και το το 2ο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος Μονοπάτι 4 κ’ 3.59 km, όπως και αγώνα Σπριντ σε Ανάβαση (τύπου vertical με κλίση 12%) απόστασης 1.000 και 1.500m. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν  στο πευκώδες και καταπράσινο περιβάλλον περιμετρικά του αρχαίου Ενετικού και ιστορικού κάστρου της Ναύπακτου. Σκοπός του Αθλητικού Συλλόγου ήταν να έρθουν  τα παιδιά κοντά στο ορεινό περιβάλλον, γνωρίζοντάς τα τις ομορφιές των βουνών, να αποκτήσουν Τεχνική Κατάρτιση για τους μελλοντικούς μεγάλους αγώνες, αλλά και για να μάθουν να προστατεύουν τη φύση.



 





























Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου