Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η ΕΟΕΔ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΠΛΙΑΝΗΣ

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου,καλέστηκε το διήμερο 2-3/8/2019 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άμπλιανης«Ο Στεγκος» στην Άμλπιανη Ευρυτανίας,για ενημέρωση πάνω σε θέματα Α' Βοηθειών.Η Ενημέρωση έγινε στην κεντρική πλατεία του χωριού.Οι κάτοικοι δείχνοντας ενδιαφέρον παρακολουθήσαν τρόπους αντιμετώπισης απειλητικών και μη για τη ζωή περιστατικών.
««Δεχτήκαμε την πρόσκληση του πολιτιστικού συλλόγου χωρίς δεύτερη σκέψη, να έρθουμε σε αυτό το όμορφο χωριό,για να ενημερώσουμε τους κάτοικους για θέματα Α' Βοηθειών. Η αντιμετώπιση κοινών τραυματισμών και ασθενειών αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Η γνώση και η σωστή παρέμβαση στην προσφορά των πρώτων βοηθειών μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.Ευχαριστούμε θερμά τον πολιτιστικό σύλλογο,την πρόεδρο Φωτεινή Παπασπύρου,τον Ταμία Χρηστό Μαντέλο,όλα τα μέλη και φυσικά όλους τους κάτοικους για την φιλοξενία και την συνεργασία τους που φυσικά δεν σταματάει εδώ!!!»».αυτά δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου.

Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου