Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ο.Ε.Δ

Σε μια σεμνή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/12/19 μετά από πρωτοβουλία της ΠΕΠΥΔ Δυτ.Ελλάδας, έγινε η βράβευση των εθελοντών και των εθελοντικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης της ΠΕΠΥΔ Δυτ.Ελλάδας .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτ Ελλάδος κ Ν Φαρμάκης, αντιδήμαρχοι και υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, ο Δ/ντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος κ Ν Γυφτάκης
Από αυτή την Λαμπρή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου που τιμήθηκε με έπαινο για την προσφορά της και την παραγωγή της σε ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο.
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά η βράβευση μας αυτή,και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να παράγουμε έργο και να είμαστε πάντα δίπλα στον συνάνθρωπό μας όποτε και όταν μας χρειαστεί,γιατί εγώ και οι συνάδελφοί μου(που τους ευχαριστώ πολύ)ξέρουμε μια μόνο γραμμή....την ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ!!» δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.














Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου