Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η Ε.Ο.Ε.Δ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου,δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της Διεύθυνσης του Δημητρούκειου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου. να παρευρεθεί  για ενημέρωση πάνω σε θέματα Α' Βοηθειών-χρήση Απινιδωτή και τεχνικές αντιμετώπισης κατά την διάρκεια ενός σεισμού. Δείχνοντας ενδιαφέρον τόσο οι Δάσκαλοι όσο και οι μαθητές παρακολουθήσαν τρόπους αντιμετώπισης απειλητικών και μη για τη ζωή περιστατικών.
««Δεχτήκαμε την πρόσκληση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου χωρίς δεύτερη σκέψη, να έρθουμε σε αυτό το χώρο,για να ενημερώσουμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για θέματα Α' Βοηθειών. Η αντιμετώπιση κοινών τραυματισμών και ασθενειών αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Η γνώση και η σωστή παρέμβαση στην προσφορά των πρώτων βοηθειών μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές την διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς για την φιλοξενία και την συνεργασία τους που φυσικά δεν σταματάει εδώ!!!»».δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου.
Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου