Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η Ε.Ο.Ε.Δ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΤΒ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ


 Σε μία προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής και περιβαλλοντικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας,σε υψόμετρο 1.050 μέτρα, μέσα σε δάσος από έλατα και καστανιές, ποτάμια και καταρράκτες υλοποιείθηκαν για 10η συνεχόμενη χρονιά οι open “Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας.Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πράσινο+Μπλε διοργάνωσε και φέτος τους ποδηλατικούς αγώνες open mtb 40 & 26km, και open Road bike 35km Ορεινής Ναυπακτίας στην Άνω Χώρα το διήμερο 22-23 Αυγούστου 2020. Αυτή την μεγάλη διοργάνωση για μία ακόμη χρονιά κλήθηκε η Εθ. Ομάδα Έρευνας Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου να καλύψει υγειονομικά με κλιμάκιο 12 Διασωστών που βρέθηκαν μέσα σε δύσβατα μονοπάτια και στα πιο επικίνδυνα σημεία των διαδρομών για την ασφάλεια των αθλητών.Πάνω από 150 ποδηλάτες συμμετείχανε εφαρμόζοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων.

«Σε ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός η Ε.Ο.Ε.Δ ήταν παρών για να προσφέρει τις υπηρεσίες της,η εμπειρία  των μελών της στις μεγάλες διοργανώσεις κάνει αθλητές και επισκέπτες να νιώθουν ασφαλείς και τους διοργανωτές να βλέπουν τους αγώνες να στέφθοντε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.Ήταν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και εμείς ήμασταν οι καλύτεροι διαφημιστές της Ιερής Πόλης μας. Ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία τους!» δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου



































Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου