Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η ΕΟΕΔ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.

 Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αστακού για να ενημερώσει τους γονείς πάνω σε θέματα Α΄Βοηθειών. Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 11/10/20 στην αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αστακού.Οι γονείς ενημερώθηκαν στις βασικές Α΄Βοήθειες, πνιγμονή, κατάγματα, εγκαύματα, τραύματα, αιμορραγίες,ΚΑΡΠΑ,Αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή κ.α. 

«« Δεχτήκαμε την πρόσκληση του συλλόγου χωρίς δεύτερη σκέψη, για να ενημερώσουμε τους γονείς για θέματα Α' Βοηθειών. Η αντιμετώπιση κοινών τραυματισμών και ασθενειών αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των παιδιών μας. Η γνώση και η σωστή παρέμβαση στην προσφορά των πρώτων βοηθειών μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή ενός παιδιού και όχι μόνο.Ευχαριστούμε θερμά τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμένων και όλους τους γονείς για την φιλοξενία και την συνεργασία τους που φυσικά δεν σταματάει εδώ!!!»».αυτά δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου.

























Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου