Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η ΕΟΕΔ ΑΝΕΛΚΥΣΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΒΑΣ

 Στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνετε για την ανάδειξη του αλσυλλίου της Κλείσοβας,η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ θέλει να είναι αρωγός. Για τον σκοπό αυτό οργανώθηκε μια ακόμη περιβαλλοντική  δράση.Η ανέλκυση και η απομάκρυνση ελαστικών από οχήματα που βρίσκονταν πετάμενα για πολλές δεκαετίες και μόλυναν  τον υδροβιότοπο της πανέμορφης λιμνοθάλασσας της κλείσοβας. Η δράση έγινε το Σάββατο 6/2/2021 από τα μέλη της Ε.Ο.Ε.Δ που κάτω από δύσκολες συνθήκες λογω του βουρκώδη  πυθμένα  της  λιμνοθάλασσας,ανέλκυσαν 30 ελαστικά που τα περισσότερα ήταν από φορτηγά και τρακτέρ.

«Εγινε μία δύσκολη περιβαλλοντική δράση σε μια σπάνιας ομορφιάς περιοχή που οδηγεί και στο παρατηρητήριο σπάνιων πουλιών.Στόχος μας είναι πολύ σύντομα αυτή η όμορφη περιοχή να είναι κατάλληλη να φιλοξενεί οικογένειες,επισκέπτες και όλους όσους αγαπάμε αυτό τον τόπο.Η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική και να βοηθήσουν πολλοι περισότεροι φορείς και σύλλογοι και όχι μόνο δύο.Να ευχαριστήσω και τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου για τον εξοπλισμό που μας παρείχε(κανό)» δήλωσε ο Αρχηγός της ΕΟΕΔ  Διονύσης Τσιρόγλου.































Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου