Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η Ε.Ο.Ε.Δ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΕΛΑΤΟΒΡΥΣΗ & ΓΡΗΓΟΡΙ

 Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου,καλέστηκε το διήμερο 17-18/8/2021στα Ορεινά χωρια Ελατόβρυσης και Γρηγόρι  από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελατόβρυσης και απο την Κα Βούλα Καραχρήστου αντίστοιχα για ενημέρωση πάνω σε θέματα Α' Βοηθειών.Η Ενημέρωση έγινε στις πλατείες των χωριών.Οι κάτοικοι δείχνοντας ενδιαφέρον παρακολουθήσαν τρόπους αντιμετώπισης απειλητικών και μη για τη ζωή περιστατικών.

««Δεχτήκαμε την πρόσκληση του πολιτιστικού συλλόγου και της Κα Βούλας χωρίς δεύτερη σκέψη, να έρθουμε σε αυτά τα όμορφα ορεινά χωριά,για να ενημερώσουμε τους κάτοικους για θέματα Α' Βοηθειών. Η αντιμετώπιση κοινών τραυματισμών και ασθενειών αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Η γνώση και η σωστή παρέμβαση στην προσφορά των πρώτων βοηθειών μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.Ευχαριστούμε θερμά τον πολιτιστικό σύλλογο Ελατόβρυσης και όλα τα μέλη, καθώς και την Κα Βούλα Καραχρήστου που η πρόσκληση για να παρεβρεθούμε στο χωριό Γρηγόρι ήταν προσωπική,και φυσικά όλους τους κάτοικους για την φιλοξενία και την συνεργασία τους που φυσικά δεν σταματάει εδώ!!!»».δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου.






















Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου