Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΕΚ ΤΟΜΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου στα πλαίσια της ενημέρωσης μαθητών και εκπαιδευτικών,καλέστηκε από το εσπερινό ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  και το ΙΕΚ ΤΟΜΗ αντίστοιχα  για ενημέρωση πάνω σε θέματα Α' Βοηθειών.Η Ενημέρωση έγινε στους κατάλληλες αίθουσες των εκπαιδευτηρίων. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί  δείχνοντας ενδιαφέρον παρακολουθήσαν τρόπους αντιμετώπισης απειλητικών και μη για τη ζωή περιστατικών.

««Δεχτήκαμε την πρόσκληση χωρίς δεύτερη σκέψη, να έρθουμε στο εσπερινό ΕΠΑΛ και στο ΙΕΚ ΤΟΜΗ,για να ενημερώσουμε τους μαθητές για θέματα Α' Βοηθειών. Η αντιμετώπιση κοινών τραυματισμών και ασθενειών αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Η γνώση και η σωστή παρέμβαση στην προσφορά των πρώτων βοηθειών μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση του ΕΠΑΛ και του ΙΕΚ ΤΟΜΗ,και φυσικά όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς  για την φιλοξενία και την συνεργασία τους που φυσικά δεν σταματάει εδώ!!!»».δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου.

Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου