Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΟΕΔ ΜΕ ΣΠΗΛΙΟ ΛΙΒΑΝΟ

 Eιχαμε την χαρά και την τιμή να μας επισκεφτεί στα γραφεία μας ο πρώην Μεσολογγίτης  Υπουργός και νυν Βουλευτής Σπήλιος Λιβανός. Μέσα σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα συζητήσαμε διάφορα θέματα. Εξηγήσαμε στον Υπουργό τον ρόλο της   Ε.Ο.Ε.Δ στην κοινωνία πως δραστηριοποιείται και πως επιχειρεί σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και όχι μόνο!! Επίσης τον ευχαριστήσαμε που με συντονισμένες προσπάθειες κατάφερε να έχουμε σε λίγες μέρες κατάλληλο και αναγκαιό εξοπλισμο(θα αναφερθούμε μόλις παραλάβουμε)!!
Ο Υπουργός στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε ως εξής:
""Συναντηθήκαμε χτες με τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Ε.Ο.Ε.Δ. στο #Μεσολόγγι. 
Συζητήσαμε εκτενώς για τη δράση, το σχεδιασμό και τις ανάγκες τους, η οποία αποδεικνύει στην πράξη το περίσσευμα ψυχής που διαθέτουν όλοι όσοι θέτουν εαυτόν εθελοντικά στην υπηρεσία του κοινού καλού. 
Η χαρά και η συγκίνηση μου ήταν διπλή γιατί μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες μας, 
καταφέραμε να  στηρίξουμε τον αγώνα τους και να να ανταποκριθούμε στο αίτημα του Αρχηγού της Ομάδας κ. Διονύση Τσιρόγλου για οικονομική ενίσχυση προκειμένου να προμηθευτεί η #ΕΟΕΔ απολύτως αναγκαίο και κρίσιμο για το έργο της εξοπλισμό.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το ΔΣ των Ελληνικών Αλυκών ΑΕ για τη συνεισφορά τους και ιδιαίτερα τον ΔΣ κ. Αντώνη Δουμάνογλου και τον Αντ/ο Νίκο Κότσαλο για την άμεση αποτελεσματικότητα τους.
Στη συνάντηση μας στην οποία παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος των Αλυκών ενημερώθηκα για το σπουδαίο έργο των 35 εθελοντριών και εθελοντών που αφιλοκερδώς αψηφούν τους κινδύνους για να νιώθουμε και να ζούμε όλοι εμείς οι συμπολίτες τους ασφαλέστερα. 
Ο #εθελοντισμός δεν είναι μόνο κοινωνική προσφορά σε ώρα κρίσης. Είναι ένας δυναμικός τρόπος συμμετοχής στα κοινά, που προάγει την #αλληλεγγύη και τον πολιτισμό. Είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες για το έργο και τις επιλογή ζωής τους. 
Χίλια μπράβο!
Ε.Ομάδα Έρευνας Διάσωσης""









Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου