Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η Ε.Ο.Ε.Δ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ 7η ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΒΑΛΤΟ

 Η Ε.Ο.Ε.Δ κάλυψε για μία ακόμη χρονιά την πανέμορφη 7η Ποδηλασία στον Ορεινό Βάλτο by Valtos Biker που έγινε την Παρασκευή 12 Αυγούστου 
 Μετά από δυο χρόνια απουσίας επανήλθαμε ,στην βόλτα θεσμός πλέον, στα υπέροχα βουνά του ορεινού  Βάλτου!!
Φέτος επισκεφθήκαμε  τον νομό Αρτας ,οπου μοιραζόμαστε τα Ορη Βάλτου και αφού ξεκινήσαμε από το καθιερωμένο σημείο την Αγία Σωτήρα στην Σβάρνα ,διασχίσαμε τα πρώτα σύνορα του ελληνικού κράτους και μπήκαμε  στο νομό της Αρτας κατευθυνόμενοι στο χωριο Γιαννιώτη.Στην  συνέχεια φτάσαμε στο χωριό Σκουληκαριά ,οπου κάναμε μια μικρή στάση για ξεκούραξη.Στην συνέχεια  κατηφορήσαμε και πάλι προς την Χελώνα ,οπου κάναμε  και εκεί μια ολιγόλεπτη στάση και στην συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς το Πατιόπουλο και  στην συνέχεια φθάσαμε στον τελικό προορισμό, στον Θύαμο οπου μας  περίμεναν  οι ντόπιοι του χωριού (κύριοι και κυρίες ) να μας φιλέψουν με  τοπικά εδέσματα!!
Την Πέμπτη το απόγευμα στην πλατεία του Θυάμου πραγματοποιήσαμε και ένα μικρό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών όπου παρευρέθηκαν και συμμετείχαν κάτοικοι του όμορφου χωριού.






























Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου