Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Ε.Δ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

 Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου στα πλαίσια της ενημέρωσης μαθητών και εκπαιδευτικών,καλέστηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Καλυβίων στο Γυμνάσιο της κοινότητας Καλυβίων για ενημέρωση πάνω σε θέματα Α' Βοηθειών.Η Ενημέρωση έγινε στην κατάλληλη αίθουσα  των Γυμνασίου.Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί  δείχνοντας ενδιαφέρον παρακολουθήσαν τρόπους αντιμετώπισης απειλητικών και μη για τη ζωή περιστατικών.

««Δεχτήκαμε την πρόσκληση χωρίς δεύτερη σκέψη, να έρθουμε στο Γυμνάσιο Καλυβίων για να ενημερώσουμε τους μαθητές για θέματα Α' Βοηθειών. Η αντιμετώπιση κοινών τραυματισμών και ασθενειών αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Η γνώση και η σωστή παρέμβαση στην προσφορά των πρώτων βοηθειών μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση του Γυμνασίου το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών,επίσης τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και φυσικά όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς  για την φιλοξενία και την συνεργασία τους που φυσικά δεν σταματάει εδώ!!!»».δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου.





















Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου