Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η ΕΟΕΔ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

 Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης Ε.Ο.Ε.Δ,μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης του 49ο Δημοτικού Σχολείου Πατρών,βρέθηκε στο χώρο τους και πραγματοποίησε στα πλαίσια της ενδοσχολικής επιμόρφωσης  ένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Ένα σεμινάριο με θεωρία και πρακτική που πραγματοποιήθηκε για τους εκπαιδευτικούς των 49ου,43ου και 48ου Δημοτικών Σχολείων 

 Το σεμινάριο πρώτων βοηθειών εγινε ώστε οι Εκπαιδευτικοί να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε ένα ευρύ φάσμα περιστατικών που αφορούν ενήλικες, παιδιά και βρέφη.

Στο σεμινάριο συνδυάστηκαν  όλες οι ενότητες της βασικής εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών.οι εκπαιδευτικοί  δείχνοντας ενδιαφέρον παρακολουθήσαν τρόπους αντιμετώπισης απειλητικών και μη για τη ζωή περιστατικών.

««Δεχτήκαμε την πρόσκληση χωρίς δεύτερη σκέψη, να έρθουμε στο 49ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών για να ενημερώσουμε τους εκπαιδευτικούς για θέματα Α' Βοηθειών. Η αντιμετώπιση κοινών τραυματισμών και ασθενειών αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Η γνώση και η σωστή παρέμβαση στην προσφορά των πρώτων βοηθειών μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση του 49ου Δημοτικού Σχολείου για την πρόσκληση και την φιλοξενία τους »»δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου.
































Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου