Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η ΕΟΕΔ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ «MESSOLONGHI EXPERIENCE – ΤΡΙΑΘΛΟ ΖΩΗΣ»

 Το  Μεσολόγγι φιλοξένησε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση με πλήθος συμμετεχόντων που διαγωνίστηκαν σε μια εκπληκτική διαδρομή κατά μήκος της λιμνοθάλασσας.

Ήταν το πρώτο Multisport Festival του 2023 με την ονομασία «MESSOLONGHI EXPERIENCE – ΤΡΙΑΘΛΟ ΖΩΗΣ» που διεξηχθει  στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου την Κυριακή 30 Απριλίου  υπό τη συνδιοργάνωση του  Κολυμβητικού Συλλόγου Επιλέκτων, της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αφιερώνεται στη Δωρεά Οργάνων και στη διάδοση του μηνύματος: «ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ, ΔΩΣΕ ΖΩΗ».Το πρόγραμμα του μεγάλου αυτού αθλητικού Φεστιβάλ περιλάμβανε αθλήματα τύπου Olympic triathlon, Sprint triathlon, Aquathlon sprint, Sprint/Olympic triathlon relay, Children triathlon, Children aquathlon.Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές η μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή ηταν αφιερωμένη σε ένα ιερό σκοπό και  στο πέρας της εκδήλωσης βραβευτήκαν  οι οικογένειες  δημοτών του Μεσολλογίου,  όπου με μεγαλείο ψυχής,  παρά τον πόνο και την θλίψη,  που βίωσαν εξαιτίας της απώλειας των αγαπημένων τους προσώπων,βρήκαν το σθένος και το κουράγιο να δωρίσουν τα όργανα των παιδιών τους.















Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου