Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

𝝜 𝝚.𝝤.𝝚.𝝙 𝝟𝝖𝝠𝝪𝝭𝝚 𝝩𝝤 ❞𝝩𝝜𝝚𝝦𝝡𝝤 𝟮𝟬𝟮𝟰❞

 'Αλλο ενα μεγαλο αθλητικο γεγονος καλυψε η Ε.Ο.Ε.Δ. Η Ε.Ο.Ε.Δ για μία ακόμη φορά κλήθηκε να καλυψη υγειονομικά και διασωστικά ενα μεγάλο αθλητικο γεγονος και σε απόσταση και σε δυσκολία.Το Σάββατο 1η Ιουνίου 2024, η περιοχή του Θέρμου, φιλοξένησε το μεγάλο ποδηλατικό γεγονός ”THERMO 2024”.

Ο σημαντικός αυτός ποδηλατικός αγώνας προσέλκυσε  κορυφαίους αθλητές απ’ όλο τον κόσμο  είχε φιλανθρωπικό σκοπό, ενταγμένο στο πλαίσιο της ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια 2024.

Η διαδρομή του αγώνα περιλάμβανε δύο επιλογές: μία απόσταση 83 χιλιομέτρων και μία μεγαλύτερη απόσταση 166 χιλιομέτρων, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επιλέξουν την πρόκληση που τους ταιριάζει.

Η εκκίνηση έγινε στις 07:30 π.μ. από την κεντρική πλατεία του Θέρμου, και οι ποδηλάτες διέσχισαν  τα χωριά Κάτω Χρυσοβίτσα, Αχλαδόκαστρο, Πλάτανος, Ποκίστα, Δορβιτσά, Στράνωμα, Φαμίλα, Πόρος, και Πετροχώρι, πριν επιστρέψουν στο Θέρμο.

Η διαδρομή επαναλήθφηκε δύο φορές για όσους επέλεξαν την μεγαλύτερη απόσταση των 166 χιλιομέτρων.

<<Θέλω να ευχαριστήσω την διοργάνωση για την φιλοξενία τους  ,αλλά πολυ περισσότερο για την εμπιστοσύνη που μας εδειξαν για να καλύψουμε αυτον τον μεγάλο,δυσκολο και πολυ απαιτητικο αγώνα,σταθήκαμε επάξια στις προσδοκίες της διοργάνωσης και καταφέραμε να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας στο σχεδόν τέλειο αποτέλεσμα.Οι Διασώστες της Ε.Ο.Ε.Δ ήταν σε πολυ καίρια σημεία της διαδρομής για την ασφάλεια των αθλητών και επενέβησαν όταν αυτο χρειάστηκε.Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστω στα μέλη της αποστολής που παρα τις δυσκολιες του αγώνα σταθηκαν στις απατήσεις του. >> δηλωσε ο αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου.


 












Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου