Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

𝝜 𝝚𝝤𝝚𝝙 𝝟𝝖𝝠𝝪𝝭𝝚 𝝚𝝢𝝖𝝢 𝝖𝝥𝝤 𝝩𝝤𝝪𝝨 𝝡𝝚𝝘𝝖𝝠𝝪𝝩𝝚𝝦𝝤𝝪𝝨 𝝟𝝖𝝞 𝝙𝝪𝝨𝝟𝝤𝝠𝝤𝝩𝝚𝝦𝝤𝝪𝝨 𝝖𝝘𝝮𝝢𝝚𝝨 𝝤𝝦𝝚𝝞𝝢𝝤𝝪𝝨 𝝩𝝦𝝚𝝣𝝞𝝡𝝖𝝩𝝤𝝨 𝗘𝗩𝗥𝗜𝗧𝗔𝗡𝗜𝗔 𝗧𝗥𝗔𝗜𝗟 𝗥𝗔𝗖𝗘𝗦

Η Ε.Ο.Ε.Δ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 23 & 24 Ιουνίου 2024,καλυψε υγειονομικά το 3nd Evrytania Trail Races με αγώνες 60 χλμ., 46 χλμ,30 χλμ., 20 χλμ., 12 χλμ., 6 χλμ. και Ευρυτανάκι.Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον σύλλογο «Ε4 – Το πάντα βρέχει», την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον δήμο Καρπενησίου.Οι διοργανωτές των αγώνων προσκάλεσαν τους αθλητές να τρέξουν στα ελατοσκέπαστα μονοπάτια της Ευρυτανίας και να γνωρίσουν τη μαγεία της ορεινής φύσης σε ένα από τα τρία καθαρότερα οικοσυστήματα της Ευρώπης.Το ίδιο Σαββατοκύριακο επίσης διοργανώθηκε από τον σύλλογο «Ε4 – Το πάντα βρέχει» η 6η Γιορτή Μανιταριών, η οποία περιλάμβανε  συλλογή μανιταριών στο δάσος, σεμινάρια μανιταριών και μανιταρομαγειρέματα.

Ευχαριστούμε την διοργάνωση για την φιλοξενία και την  εμπιστοσύνη που έδειξε στην ΕΟΕΔ ώστε να καλύψει ένα ακόμη τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός!


Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου