Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Πρώτες και σωτήριες… βοήθειες: Ενημέρωση των πολιτών από την ΕΟΕΔ στις Πενταγιοί Φωκίδας

 Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης - Ε.Ο.Ε.Δ  στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών στα ορεινά χωριά της ευρύτερης περιοχής,παρευρέθηκε  στο χωριό  Πενταγιοί καλεσμένη από τον πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Αποστόλη Ασημάκη.  

 Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των κατοίκων που βρέθηκαν το Σάββατο 1 Αυγούστου  στην Πλατεία Πενταγιούς Φωκίδας  για να παρακολουθήσουν την ανοιχτή εκπαίδευση πάνω στις Πρώτες Βοήθειες και στην  Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.) 

Πάνω από 50 πολίτες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν δωρεάν στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση από τα έμπειρα μέλη της Εθ.Ομάδας Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ. 

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών,γιατί σε ένα συμβάν πρέπει να ξέρουν να δώσουν Α΄Βοήθειες και να αρχίσουν καρδιοπνευμονική  αναζωογόνηση, γιατί έτσι μεγαλώνουν πάρα πολύ οι πιθανότητες ο άνθρωπος να αναταχθεί και να επανέλθει με τις μικρότερες δυνατές ζημιές. Εμείς σαν Ομάδα θα είμαστε δίπλα σε όποιον μας καλέσει για να δείξουμε και να ενημερώσουμε το κοινό πάνω σε θέματα Α΄ Βοήθειων . Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο Αποστόλη  Ασημάκη για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία,επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κάτοικους για το ενδιαφέρον και την αγάπη που μας  έδειξαν και ανανεώσαμε όλοι μαζί το ραντεβού για του χρόνου. » δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου.
Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου