Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Συμμετοχή της Ε.Ο.Ε.Δ ΣΤΗΝ τηλεδιάσκεψη εργασίας «MEDCYCKLETOYR»

 Την Τρίτη 4/8/20 η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης- Ε.Ο.Ε.Δ μετά από πρόσκληση του Αντιπ/άρχη Επιχειρηματικότητας,Έρευνας και καινοτομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Κο Φωκίων Ζαίμη συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη εργασίας «MEDCYCKLETOYR»

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΤΑ/ΠΔΕ) υλοποιεί το ευρωπαϊκό έργο «MEDCYCLETOUR : Mediterranean cycle tour for sustainable Coastal Tourism (Μεσογειακές Ποδηλατικές Διαδρομές για βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό)», το οποίο χρηματοδοτείται από το Interreg Med 2014-2020. Το έργο στοχεύει στην ύπαρξη άμεσου αντίκτυπου στις περιφερειακές και εθνικές πολιτικές υπέρ του βιώσιμου τουρισμού κατά μήκος της περιοχής της Μεσογείου, προσφέροντας διακρατικές λύσεις σε όλη την Μεσόγειο μέσω της χρήσης των Μεσογειακών Ποδηλατικών Διαδρομών για έναν βιώσιμο παραθαλάσσιο τουρισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ε.Ο.Ε.Δ ήταν η μόνη Εθελοντική Διασωστική Ομάδα που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη.    

«« Η Ε.Ο.Ε.Δ μίλησε για  θέματα ασφαλείας των ποδηλατικών διαδρόμων  αλλά και για τους ποδηλάτες καθώς και για την κυκλοφοριακή αγωγή που πρέπει να έχουν οι ποδηλάτες κατά την οδήγηση των ποδηλάτων τους.Επίσης προτείναμε από τα δημοτικά σχολειά,σε συνεργασία με σχολές οδηγών της Τροχαίας αλλά και των Δήμων ,οι μαθητές με τα ποδήλατα τους να επισκεφτούν τα πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής που θα τους  προσφέρουν ασφαλή και διασκεδαστική οδηγική εμπειρία.»» δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου.
Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου