Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 9ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης -Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου,καλέστηκε  από τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικου Σχολείου Αγρινιου,για ενημέρωση πάνω σε θέματα Α' Βοηθειών.Η Ενημέρωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου .Οι γονείς δείχνοντας ενδιαφέρον παρακολούθησαν τρόπους αντιμετώπισης απειλητικών και μη για τη ζωή περιστατικών.

««Δεχτήκαμε την πρόσκληση του συλλόγου χωρίς δεύτερη σκέψη,για να ενημερώσουμε τους γονείς για θέματα Α' Βοηθειών.Η αντιμετώπιση κοινών τραυματισμών και ασθενειών αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Η γνώση και η σωστή παρέμβαση στην προσφορά των πρώτων βοηθειών μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο γονέων  και όλα τα μέλη και φυσικά όλους τους γονείς για την φιλοξενία και την συνεργασία τους που φυσικά δεν σταματάει εδώ!!!»».αυτά δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης Τσιρόγλου. 
Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου