Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ο.Ε.Δ

 Η Εθ. Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ από 1η Μάϊου που εχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδο και μεχρι την λήξη της 31 Οκτωβρίου, έχει τεθεί σε επιφυλακή με περιπολίες πυρασφάλειας για των περιορισμό των πυρκαγιών.

Οι Διασώστες της Ε.Ο.Ε.Δ είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι για να μπορούν να επέμβουν άμεσα στις πρώτες στιγμές της εκδήλωσης μιας  πυρκαγιάς και να  προλάβουν την  εξάπλωσή της, ενώ ταυτόχρονα θα ενημερώνουν την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία.

<< Η παρουσία μας με τις περιπολίες πυρασφάλειας εχει σκοπό  να προστατέψουμε και να περιφρουρήσουμε  τα δάση μας,τις περιούσιες των συμπολιτών μας,και τις φυσικές ομορφιές,από τυχόν εκδήλωση πυρκαγιάς και να προλάβουμε το κακό από την ρίζα του. Οι Διασώστες της  Ε.Ο.Ε.Δ έχουμε  αποδείξει έμπρακτα ότι μπορούμε  να τα καταφέρουμε και να βρισκόμαστε δίπλα στον συνάνθρωπό μας αφιλοκερδώς και με αυταπάρνηση γιατί ο εθελοντισμός δεν έχει τιμή.>>Δήλωσε ο αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ  Διονύσης  Τσιρόγλου.

Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου