Προεπισκόπηση

Γίνε και εσύ εθελοντής διασώστης της ΕΟΕΔ

Η Ε.Ο.Ε.Δ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

 Η Εθελοντική Όμάδα Έρευνας Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ κάλυψε υγειονομικά και τους 2ους Πανελλήνιους αγώνες Τοξοβολίας που έγιναν στην άμορφη πόλη της Ναυπάκτου.
Στο πλαίσιο προβολής της Ναυπακτίας, μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο αθλητικός και παράλληλα τιμώντας τα 61 χρόνια μνήμης από τη δωρεά του Δημητρίου Παπαχαραλάμπους για να χτιστεί το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου υλοποιήθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Πανελλήνιους Αγώνες, όλων των κατηγοριών και όλων των τόξων.
Ένας αγώνας με συμμετοχές αθλητών και σωματείων, απ’ όλη την Ελλάδα, που αναδεικνύει το ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας και προβάλει τη πόλη της Ναυπάκτου
 Μια συνδιοργάνωση της περιβαλλοντικής οργάνωσης “Πράσινο +Μπλε”, του ΑΣ Τοξοβολίας Πέλοπας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ναυπακτίας, με  τον ΑΣΤ Προαστείου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & της επιτροπής Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου Ναυπάκτου.












Share on Google Plus

About Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΕΔ) Ι.Π.Μεσολογγίου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου